Avionet Angleze R.A.F gjatë bombardimit të portit të Vlorës, viti 1941

Pjesë e Avionet Angleze R.A.F gjatë bombardimit të portit të Vlorës, viti 1941

Renditja: 1279 (13 shikime)

“Avionet Angleze R.A.F gjatë bombardimit të portit të Vlorës, viti 1941”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3645

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.