Banda frymore e shoqërise Vatra. Vlorë 1920

1920

Banda frymore e shoqërise Vatra Boston Amerikë dhe komisioni duke zbritur nga qafa e Koçiut pas clirimit të Vlorës 1920

Të dhëna

Përshkrimi
Banda frymore e shoqërise Vatra Boston Amerikë dhe komisioni duke zbritur nga qafa e Koçiut pas clirimit të Vlorës 1920
Data
1920
Kontribuesi
Ilir Balili
Zona
Vlorë

Renditja: 3865 (4 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.