Banda muzikore e anijes Italiane Re Umberto në Vlorë 28.9.1904

Pjesë e Banda muzikore e anijes Italiane Re Umberto në Vlorë 28.9.1904

Renditja: 2066 (9 shikime)

“Banda muzikore e anijes Italiane Re Umberto në Vlorë 28.9.1904”, 1904-09-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3657

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.