Bashkia e Vlorës sot gjatë, ndërtimit, , viti 1917

Pjesë e Bashkia e Vlorës sot gjatë, ndërtimit, , viti 1917

Renditja: 794 (8 shikime)

“Bashkia e Vlorës sot gjatë, ndërtimit, , viti 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3717

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.