Dekovili i portit të Vlorës 1917

Pjesë e Dekovili i portit të Vlorës 1917

Renditja: 1227 (12 shikime)

“Dekovili i portit të Vlorës 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3767

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.