Dekovili në fshatin Babicë transporti i trupave Italiane, viti 1917

Pjesë e Dekovili në fshatin Babicë transporti i trupave Italiane, viti 1917

Renditja: 1608 (4 shikime)

“Dekovili në fshatin Babicë transporti i trupave Italiane, viti 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3773

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.