Dekovili përballë fshatit Buzmadh në afërsi të bishtit të malit Armen drejtim të Vlorës, viti 1918

Pjesë e Dekovili përballë fshatit Buzmadh në afërsi të bishtit të malit Armen drejtim të Vlorës, viti 1918

Renditja: 1074 (6 shikime)

“Dekovili përballë fshatit Buzmadh në afërsi të bishtit të malit Armen drejtim të Vlorës, viti 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3786

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.