Depot e Vajgurit A.I.P.A. Radhimë Vlorë, viti 1939

Pjesë e Depot e Vajgurit A.I.P.A. Radhimë Vlorë, viti 1939

Renditja: 2046 (3 shikime)

“Depot e Vajgurit A.I.P.A. Radhimë Vlorë, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3794

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.