Dogana e Vlorës, viti 1914

Pjesë e Dogana e Vlorës, viti 1914

Renditja: 2110 (6 shikime)

“Dogana e Vlorës, viti 1914”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3811

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.