Dogana në Vlorë, viti 1914 një grup malësorësh

Pjesë e Dogana në Vlorë, viti 1914 një grup malësorësh

Renditja: 1181 (10 shikime)

“Dogana në Vlorë, viti 1914 një grup malësorësh”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3815

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.