Festivali i ushtarëve Italianë 2.6.1918

1918

Festivali i ushtarëve 2 qershor 1918 parakalimi i kavaliereve

Të dhëna

Përshkrimi
Festivali i ushtarëve 2 qershor 1918 parakalimi i kavaliereve
Data
1918
Kontribuesi
Ilir Balili
Zona
Vlorë

Position: 3473 (2 views)

“Festivali i ushtarëve Italianë 2.6.1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/3939

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.