Fshatar nga Labëria, viti 1918

Pjesë e Fshatar nga Labëria, viti 1918

Renditja: 74 (138 shikime)

“Fshatar nga Labëria, viti 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3948

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.