Fshati Armenit 1917 Panoramë

Pjesë e Fshati Armenit 1917 Panoramë

Renditja: 2708 (2 shikime)

“Fshati Armenit 1917 Panoramë”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3964

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.