Fshati Bestrove Shatervani inagurimi në 21.6.1918

Pjesë e Fshati Bestrove Shatervani inagurimi në 21.6.1918

Renditja: 816 (18 shikime)

“Fshati Bestrove Shatervani inagurimi në 21.6.1918”, 1918-06-21, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4004

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.