Fshati Bishan Vlorë, viti 1890-1900

Pjesë e Fshati Bishan Vlorë, viti 1890-1900

Renditja: 1055 (15 shikime)

“Fshati Bishan Vlorë, viti 1890-1900”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4010

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.