Fshati Dhërmi shtëpia e pushimit të punëtorëve, viti 1972

Pjesë e Fshati Dhërmi shtëpia e pushimit të punëtorëve, viti 1972

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Fshati Dhërmi shtëpia e pushimit të punëtorëve, viti 1972”, 1972, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4049

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.