Fshati Dhërmi, viti 1958 bime bananeje

Pjesë e Fshati Dhërmi, viti 1958 bime bananeje

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Fshati Dhërmi, viti 1958 bime bananeje”, 1958, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4061

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.