Fshati Dhërmi Vlorë, viti 1940

Pjesë e Fshati Dhërmi Vlorë, viti 1940

Renditja: 1344 (9 shikime)

“Fshati Dhërmi Vlorë, viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4069

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.