Fshati Dhërmi, Vlorë̈, viti 1917

Pjesë e Fshati Dhërmi, Vlorë̈, viti 1917

Renditja: 4508 (3 shikime)

“Fshati Dhërmi, Vlorë̈, viti 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4072

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.