Fshati Dhërmi

Pjesë e Fshati Dhërmi

Renditja: 1055 (15 shikime)

“Fshati Dhërmi”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4074

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.