Fshati Dukat 7.5.1900

Pjesë e Fshati Dukat 7.5.1900

Renditja: 672 (21 shikime)

“Fshati Dukat 7.5.1900”, 1900-05-07, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4088

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.