Fshati Kaninë Gjeneral Poro në kala, viti 1918

Pjesë e Fshati Kaninë Gjeneral Poro në kala, viti 1918

Renditja: 1984 (8 shikime)

“Fshati Kaninë Gjeneral Poro në kala, viti 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4125

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.