Fshati Nartë grate me bucela uji, viti 1939

Pjesë e Fshati Nartë grate me bucela uji, viti 1939

Renditja: 609 (18 shikime)

“Fshati Nartë grate me bucela uji, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4225

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.