Fshati Nartë kanali që të con në lagune 1940

Pjesë e Fshati Nartë kanali që të con në lagune 1940

Renditja: 906 (10 shikime)

“Fshati Nartë kanali që të con në lagune 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4235

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.