Fshati Nartë kisha ortodokse, viti 1917

Pjesë e Fshati Nartë kisha ortodokse, viti 1917

Renditja: 2198 (6 shikime)

“Fshati Nartë kisha ortodokse, viti 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4237

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.