Gjiri i Vlorës 1923

Pjesë e Gjiri i Vlorës 1923

Renditja: 2533 (5 shikime)

“Gjiri i Vlorës 1923”, 1923, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4425

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.