Ishulli i Sazanit gjiri i Shen Nikolles

Pjesë e Ishulli i Sazanit gjiri i Shen Nikolles

Renditja: 2306 (7 shikime)

“Ishulli i Sazanit gjiri i Shen Nikolles”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4570

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.