Ishulli i Sazanit në vitet 30

Pjesë e Ishulli i Sazanit në vitet 30

Renditja: 4178 (3 shikime)

“Ishulli i Sazanit në vitet 30”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4574

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.