Ishulli i Sazanit në vitin 1935

Pjesë e Ishulli i Sazanit në vitin 1935

Renditja: 1098 (13 shikime)

“Ishulli i Sazanit në vitin 1935”, 1935, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4576

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.