Ishulli i Sazanit stacioni Radiotelegrafik, viti 1941

Pjesë e Ishulli i Sazanit stacioni Radiotelegrafik, viti 1941

Renditja: 1984 (8 shikime)

“Ishulli i Sazanit stacioni Radiotelegrafik, viti 1941”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4580

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.