Ishulli i Sazanit, viti 1955

Pjesë e Ishulli i Sazanit, viti 1955

Renditja: 2698 (6 shikime)

“Ishulli i Sazanit, viti 1955”, 1955, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4584

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.