Ishulli i Sazanit Vlorë 1939. Gjiri i Shën Kollit.

Pjesë e Ishulli i Sazanit Vlorë 1939. Gjiri i Shën Kollit.

Renditja: 711 (9 shikime)

“Ishulli i Sazanit Vlorë 1939. Gjiri i Shën Kollit.”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4586

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.