Ishulli i Sazanit, gjiri i Shën Nikollit. Baza detare 1939-1943.

Pjesë e Ishulli i Sazanit, gjiri i Shën Nikollit. Baza detare 1939-1943.

Renditja: 3182 (5 shikime)

“Ishulli i Sazanit, gjiri i Shën Nikollit. Baza detare 1939-1943.”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4588

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.