Ishulli Sazanit pushtuar nga Italianët porti i vogel

Të dhëna

Kontribuesi
Ilir Balili
Zona
Vlorë

Position: 3095 (2 views)

“Ishulli Sazanit pushtuar nga Italianët porti i vogel”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/4594

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.