Kalaja riviera e Vlorës, viti 1971

Pjesë e Kalaja riviera e Vlorës, viti 1971

Renditja: 2308 (7 shikime)

“Kalaja riviera e Vlorës, viti 1971”, 1971, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4631

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.