Katedralja e Vlorës projekti i, vitit 1939-1940

Pjesë e Katedralja e Vlorës projekti i, vitit 1939-1940

Renditja: 2730 (7 shikime)

“Katedralja e Vlorës projekti i, vitit 1939-1940”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4691

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.