Kisha ortodokse e Mifolit 1918

Pjesë e Kisha ortodokse e Mifolit 1918

Renditja: 1227 (12 shikime)

“Kisha ortodokse e Mifolit 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4734

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.