Kriporja e Vlorës, viti 1940

Pjesë e Kriporja e Vlorës, viti 1940

Renditja: 574 (18 shikime)

Nekip Bega, “Kriporja e Vlorës, viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4793

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.