Llogara, Mozaiku që tregon për 11 shtator 1943

Pjesë e Llogara, Mozaiku që tregon për 11 shtator 1943

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Llogara, Mozaiku që tregon për 11 shtator 1943”, 1943, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4868

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.