Llogara, stacioni i sharrave, viti 1942

Pjesë e Llogara, stacioni i sharrave, viti 1942

Renditja: 2708 (2 shikime)

“Llogara, stacioni i sharrave, viti 1942”, 1942, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4882

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.