Moli imbarkimi në portin e Vlorës, viti 1917

Pjesë e Moli imbarkimi në portin e Vlorës, viti 1917

Renditja: 3614 (5 shikime)

“Moli imbarkimi në portin e Vlorës, viti 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/4985

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.