Muratore Dibrane (Gollobordas) në Vlorë, viti 1919

Pjesë e Muratore Dibrane (Gollobordas) në Vlorë, viti 1919

Renditja: 2307 (7 shikime)

“Muratore Dibrane (Gollobordas) në Vlorë, viti 1919”, 1919, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5035

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.