Pallate të reja të "Kapelja" në Vlorë, viti 1979

Pjesë e Pallate të reja të "Kapelja" në Vlorë, viti 1979

Renditja: 2729 (7 shikime)

“Pallate të reja të "Kapelja" në Vlorë, viti 1979”, 1979, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5087

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.