Pamje e Vlorës fotografuar nga Kuz Babaja, viti 1914

Pjesë e Pamje e Vlorës fotografuar nga Kuz Babaja, viti 1914

Renditja: 2067 (9 shikime)

“Pamje e Vlorës fotografuar nga Kuz Babaja, viti 1914”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5131

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.