Panorama e Vlorës marrë nga Babica, viti 1935

Pjesë e Panorama e Vlorës marrë nga Babica, viti 1935

Renditja: 2362 (8 shikime)

“Panorama e Vlorës marrë nga Babica, viti 1935”, 1935, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5184

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.