Panoramë bird's eye, viti 1930

Pjesë e Panoramë bird's eye, viti 1930

Renditja: 4846 (2 shikime)

“Panoramë bird's eye, viti 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5192

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.