Panoramë e Vlorës, viti 1940

Pjesë e Panoramë e Vlorës, viti 1940

Renditja: 2105 (6 shikime)

Sait Krytha, Ibrahim Shyti, and Nekip Bega, “Panoramë e Vlorës, viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5225

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.