Panoramë e Vlorës, viti 1917 shtëpia e Sharajve

Pjesë e Panoramë e Vlorës, viti 1917 shtëpia e Sharajve

Renditja: 2066 (9 shikime)

“Panoramë e Vlorës, viti 1917 shtëpia e Sharajve”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5233

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.