Panoramë e Vlorës, viti 1930

Pjesë e Panoramë e Vlorës, viti 1930

Renditja: 2362 (8 shikime)

“Panoramë e Vlorës, viti 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5237

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.