Pazari në Vlorë në vitin 1915

Pjesë e Pazari në Vlorë në vitin 1915

Renditja: 1813 (10 shikime)

“Pazari në Vlorë në vitin 1915”, 1915, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/5270

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.